59 / 5 000 Výsledky překladu Biela šalvia - 100% prírodný esenciálny olej (10ml) - Pestík

Cena
8,90 €

Výrobca
Pěstík

Kód produktu
8240

ks

Biela šalvia (Salvia apiana) sa tradične používa na výrobu tyčiniek (smudge sticks) na obradné účely a indiáni z južnej Kalifornie ju široko používajú ako šampón bez mydla a kondicionér. viac

Biela šalvia ( Salvia apiana)

Esenciálny olej z bielej šalvie je destilovaný vodnou parou z intenzívne aromatických listov rastliny Salvia apiana, pochádzajúcej z juhozápadných Spojených štátov a severozápadného Mexika, ktorá sa vyskytuje hlavne v pobrežných šalviových krovinách v južnej Kalifornii a Baja California. Silnú, štipľavú, gáfrovú vôňu oleja z bielej šalvie poznajú všetci, ktorí túto bylinu používali pre jej preslávené ceremoniálne a terapeutické účinky.

Využitie oleja z bielej šalvie

Upokojujúca a čistiaca bylina biela šalvia bola už dlho používaná v obradných očistných rituáloch domorodými obyvateľmi Severnej Ameriky. Biely šalviový olej je krásnou alternatívou k páleniu šalvie pre tých, ktorí môžu byť citliví na fajčenie. Je možné ho rozptýliť, aby sa prečistilo prostredie v miestnosti , alebo je možné kvapku potrieť ruky, aby sa dezinfikovala a prečistila energia. Olej z bielej šalvie je tiež pravidelne začleňovaný do zmesí pre zdravú podporu pľúc.

Esenciálny olej z bielej šalvie je široko užitočný na vytváranie zmesí, ktoré pomáhajú čistiť, podporujú úľavu od bolesti a zápalu a podporujú hojenie pokožky. Je to skvelá voľba na podporu celkového zdravia a žiarivosti pleti. Jeho upokojujúce účinky môžu dokonca pomôcť pri uhryznutí a bodnutí hmyzom. Emočne a energeticky má olej zo šalvie chladivú a vysušujúcu energiu, ktorá pomáha uvoľniť myseľ, tíši úzkosť a depresiu a navodzuje pokoj a vyrovnanosť.

Ako používať

Olej je vhodný používať na aromaterapiu.

Olej je možné použiť na obohatenie kozmetických krémov, na kúpeľ či masáže.

Jedná sa o kozmetický prípravok , nie je určený na vnútorné použitie.

Parametre

Objem 10 ml