Bhringraj olej (Eclipta prostrata) 10ml

Cena
5,70 €

Výrobca
Pěstík

Kód produktu
7303

ks

Esenciálny olej vysokej kvality z rozchodnice. Omladzuje a spomaľuje proces starnutia. viac

Bhringraj olej (Eclipta prostrata/alba) 10ml



Bhringraj (Eclipta Alba) patrí do čeľade Asteraceae s anglickým názvom False Daisy. Ide o rastlinu známu aj ako rozchodnica. Podľa ajurvédy sa list tejto rastliny pokladá za silný prostriedok vhodný na očistu pečene. Svoje využitie našiel aj vo vlasových prípravkoch.

Olej z bhringraje sa označuje aj ako Bhringrajov chvost. Ide o klasický ajurvédsky prípravok, ktorý bol spomínaný už vo Védach. Je to jedna z najvýznamnejších bylín v ajurvédskej medicíne, ktorá je známa vďaka svojim upokojujúcim účinkom a podporou hlbokého a neprerušovaného spánku.



Rozchodnica je považovaná za rastlinu, ktorá omladzuje a spomaľuje proces starnutia.



VÝHODY POUŽÍVANIA OLEJA



Vyživné látky tohto oleja s vitamínmi a mastnými kyselinami sa ľahko vstrebávajú do pokožky a spôsobujú celkové uvoľnenie a vyrovnávajú aj tok energie v tele.

Bhringraj olej podporuje rast nových vlasov, zmierňuje vypadávanie vlasov, tvorbu lupín a spomaľuje proces šedivenia. Ošetrenie olejom z rozchodnice sa pokladá za veľmi účinné pri celkových problémoch s pokožkou hlavy.

Tento olej je vynikajúcou voľbou pre masáž hlavy a nôh.



NAŠA VÝROBA



Náš sortiment ajurvédskych bylinných olejov je špeciálne navrhnutý pre výrobky pre starostlivosť o pleť a kozmetiku a je vyrobený z najlepších organických rastlín a bylín, ktoré neobsahujú žiadne pesticídy. Tie sú pripravované studeným procesom, aby sa zabránilo možnému poškodeniu, ktorým môže tepelné spracovanie ovplyvniť efektivitu produktu. Každá šarža podlieha prísnej kontrole kvality, aby sa zabezpečila ich konzistencia.


Môžeme upraviť aj základný olej použitý na extrakciu tak, aby vyhovoval vašim individuálnym požiadavkám. Požiadavky na upravené základné oleje možno podať prostredníctvom nášho zákazníckeho servisu.
Ďalšie dostupné základné oleje: slnečnicový olej, svetlicový olej, sójový olej, sezamový olej, olivový olej, mandľový olej, jojobový olej, kokosový olej


Ide o kozmetický prípravok určený len na vonkajšie použitie. Rovnako ako u všetkých našich materiálov by sa nemal užívať vnútorne.

Parametre

Terpény myrcen, terpinolen
Objem 10 ml