Druh: hybrid

Cheese spadá do kategórie hybridných druhov konope. Väčšinou s prevažujúcou indica zložkou (pomer sativa / indica zložiek sa môže u rastlín líšiť podľa spôsobu šľachtenia). Tento druh obsahuje priemerne asi 14,5% THC.

Cheese bol prvýkrát vyšľachtený v 80. rokoch 20. storočia vo Veľkej Británii a pochádza z genetickej línie Skunk no. 1. Má nápadné kyslé aróma, ktoré silne pripomína čedar, preto nesie názov Cheese ( "syr").

Účinky a vlastnosti Cheese

Cheese je najčastejšie vyhľadávaný užívateľovi pre svoje upokojujúce účinky (záleží však na pomere sativa / indica zložky).

Dokáže dobre odbúravať stres, napätie, pôsobí pozitívne aj pri liečbe depresie. Cheese je vhodný napríklad pri problémoch s rôznymi bolesťami či nespavosťou. Spôsobuje pocity šťastia a eufórie a je ideálny na večerné použitia pre dobrú relaxáciu a uvoľnenie. Niektorým používateľom môže Cheese pomôcť pri problémoch s bolesťami hlavy alebo pri problémoch s príjmom potravy.

negatívne vlastnosti

Sucho v ústach, vyprahnutosť očí. Niekedy môže spôsobiť paranoju alebo závrat.