Citrónová myrta - 100% prírodný esenciálny olej (10ml) - Pestík

Cena
7,30 €

Výrobca
Pěstík

Kód produktu
8235

ks

Neuveriteľný esenciálny olej má krásnu, sladkú, čistú, intenzívnu citrónovú arómu, ktorá je živá a povznášajúca pre zmysly viac

Citrónová myrta ( Backhousia citriodora)

Esenciálny olej Citrónová myrta je destilovaný parou z listov kvitnúcej rastliny Backhousia citriodora pochádzajúcej z Austrálie.

Extrémne silný antibakteriálny a germicídny myrtový olej s vôňou citróna je oveľa účinnejším zabijakom choroboplodných zárodkov ako známejší a všadeprítomný Tea Tree olej. Mimoriadne vysoká hladina citralu (okolo 87%) z neho robí silné antibakteriálne, antiseptické a protiplesňové činidlo. Jedným z našich obľúbených spôsobov použitia esenciálneho oleja z citrónovej myrty je očistiť telo a okolité prostredie od nepozvaných mikrobiálnych aktivít.

Využitie oleja z Citrónovej myrty

Esenciálny olej z citrónovej myrty má pozoruhodné schopnosti ničiť choroboplodné zárodky. Zvlášť výhodné, keď je začlenený do zmesí difuzérov, sprejov a ďalších produktov určených na podporu dýchacieho a imunitného systému, na podporu celkového zdravia . Pomáha odvrátiť sezónne hrozby a pomôže vám ľahšie dýchať v čase preťaženia. Esenciálny olej z citrónovej myrty tiež pomáha bojovať proti zápachu a je tiež veľmi prospešnou zložkou, keď je začlenený do čističov povrchov a ďalších domácich čistiacich prostriedkov pre domácich majstrov. Okrem toho je Lemon Myrtle študovaná pre jej možné použitie pri liečbe kožného ochorenia (Tinea). Pri starostlivom použití v nepatrných riedeniach v rámci aplikácií starostlivosti o pleť môže byť citrónový myrtový olej užitočný vo formuláciách určených pre mastnú pleť.

Emočne a energeticky je esenciálny olej Lemon Myrtle veľmi povznášajúci a osviežujúci. Môže mať tiež sedatívny účinok, ktorý môže pomôcť s relaxáciou a upokojením mysle v období úzkosti a stresu . Pri použití pred spaním sa verí, že Lemon Myrtle pomáha k pokojnému spánku.

Ako používať

Olej je vhodný používať na aromaterapiu.

Olej je možné použiť na obohatenie kozmetických krémov, na kúpeľ či masáže.

Jedná sa o kozmetický prípravok , nie je určený na vnútorné použitie.

Parametre

Objem 10 ml