Malina - 100% prírodný esenciálny olej (10ml) - Pestík

Cena
7,90 €

Výrobca
Pěstík

Kód produktu
8207

ks

Esenciálny olej z malinových semien, rovnako ako všetky oleje z bobúľ, je jednou z najlepších volieb pre ochranné produkty starostlivosti o pokožku, kde vykazuje pozoruhodný ochranný a hojivý prínos, ktorý nedodávajú žiadne iné oleje. viac

Malina ( Rubus idaeus ) - 10ml

Olej z červených malín je lisovaný za studena zo semien krásnych červených, kyslastých plodov Rubus idaeus, bežne pestovaných v miernych oblastiach Európy a severnej Ázie. Je to nádherný zlatozelený olej s vôňou podobnou olivovému oleju s jemným, letmým nádychom ovocnosti.

Olej z červených malín, zložka starostlivosti o pleť a osobnú starostlivosť, je oslavovaná pre svoje upokojujúce a upokojujúce vlastnosti. Olej z malín má vynikajúci nutričný profil, obsahuje 85% esenciálnych mastných kyselín, rovnako ako vitamíny A a E. Olej z červených malín je bohatým zdrojom polynenasýtených tukov a antioxidačné aktivity vrátane tokoferolov a tokotrienolov, ktoré prispievajú k vynikajúcim voľným radikálom čistenia a podpora lipidov, chráni pokožku pred environmentálnymi stresormi. Malinový olej tiež ponúka pôsobivú hladinu Ellagitanínov, ktoré sú považované za jednu z najsilnejších tried antioxidantov.

Využitie oleja z malín

Olej z červených malín je vhodný na formuláciu do širokej škály produktov pre starostlivosť o vlasy a pleť – od prípravkov proti starnutiu cez akné až po produkty zamerané na podráždenú alebo citlivú pokožku. Bolo dokázané, že má vlastnosti blokujúce UV žiarenie, takže je vynikajúcim doplnkom opaľovacích krémov. Okrem toho je malinový olej vynikajúci pre výživu a posilnenie vlasov a pokožky hlavy, podporuje zdravie ústnej dutiny a upokojuje podráždenie a opuchy spôsobené horúcimi stavmi, vrátane vyrážok a rosacei. Vysoký obsah prírodného vitamínu E v oleji z červených malinových semien je vynikajúci pri ochrane pokožky pred vplyvmi environmentálneho stresu, čím redukuje vrásky a pomáha udržovať prirodzenú krásu. Vďaka vysokému obsahu fosfolipidov je olej z červených malín veľmi stabilný av kombinácii s inými rastlinnými a orechovými olejmi môže zvýšiť ich stabilitu. Tento luxusný olej zo semien môže byť použitý tak, ako je, alebo ako základ pre mnoho rôznych typov zmesí.

O oleji z malinových semienok je známe, že má obzvlášť vysoký obsah kyseliny linolénovej, ktorá môže pomôcť zmierniť príznaky spojené so zápalovými stavmi, ako je ekzém a psoriáza . Môže byť pridaný do mydiel a peelingov, čím im dodáva krásnu, bohatú textúru. Vytvára relaxačný masážny olej na telo a tvár , kde jeho životne dôležité živiny dodajú vašej pokožke energiu a žiaru. V aplikáciách starostlivosti o vlasy olej z malinových semien vyživuje, upravuje a pomáha udržiavať zdravé vlasy.

Ako používať

Olej je vhodný používať na aromaterapiu.

Olej je možné použiť na obohatenie kozmetických krémov, na kúpeľ či masáže.

Jedná sa o kozmetický prípravok , nie je určený na vnútorné použitie.

Parametre

Objem 10 ml